Welkom, het is woensdag 1 maart 2017

planningsagenda

24
Volledig webbased. Dus geen investering in hard- en software en 24 uur per dag bereikbaar!
meer
100%
Van uitnodigingsbrief tot facturatie: alles integraal geregeld via planningsagenda.nl
meer
1
Alle beschikbaarheden van al uw professionals beheren via 1 portaal.
meer

Wat is planningsagenda?

24 uur per dag, 7 dagen per week in staat afspraken te boeken!
De planningsagenda is tot stand gekomen door jarenlange ervaring in het domein sociale zekerheid te combineren met de technische know-how die nodig is om een veilig, snel en zeer gebruikersvriendelijk portaal te ontwikkelen.

De planningsagenda stelt u in staat afspraken te boeken op (vooraf vastgelegde) beschikbaarheden van uw professionals en kan gekoppelt te worden met iedere andere applicatie (b.v verzuimapplicaties, google agenda, outlook, etc.) Met onze planningsagenda bent u in staat om een efficiënt planningsproces in te richten voor u en uw klanten.


Wie is planningsagenda?
Planningsagenda is een initiatief van de Krone B.V. In deze onderneming werken een aantal specialisten uit de IT & Sociale Zekerheid die ieders hun eigen competentie hebben, zodanig dat een ieder complementair aan elkaar is.

Functionaliteiten

Flexibel in te richten
U kunt uw gebruikersrol flexibel instellen, omdat planningsagenda modulair en rolgeoriënteerd is opgebouwd; zo kunt u elke gewenste rol creëren.
Beschikbaarheden plannen
U kunt de beschikbaarheid plannen in diverse beschikbaarheidsblokken op diverse lokaties.
Intelligente wizard
Middels onze uitgekiende wizard kunt u in 1 oogopslag zien welke personen, wanneer beschikbaar zijn. Van hieruit kunt u ook direct plannen.
Reserveringen accorderen
U kunt ervoor kiezen om direct afspraken te boeken, maar u kunt er ook voor kiezen om eerst afspraken te reserveren, deze komen in een separaat reserveringsoverzicht van waaruit u de afspraken definitief kunt maken.
Management rapporten
Er zijn diverse real-time management rapporten beschikbaar (bijv. geboekte afspraken per maand, planningsoverzichten, beschikbaarheidsoverzichten, inzetbaarheidsoverzichten, etc).
Synchronisatie
Planningsagenda.nl is eenvoudig te synchroniseren met uw google of outlook agenda, waardoor u slechts op 1 plek de beschikbaarheid bij hoeft te houden en afspraken kunt maken.
Bevestiging van afspraken
U kunt automatisch een afspraakbevestiging per sms versturen en/of per e-mail.
Sjabloongenerator
U kunt eenvoudig uw eigen sjablonen toepassen (bv bij een uitnodigingsbrief) en tevens hier een routebeschrijving aan toevoegen.